Vacature Parkmanager

ParkTrust
ParkTrust b.v. is in Dordrecht gevestigd en richt zich op alle facetten van veiligheid en dienstverlening ten behoeve van ondernemers op bedrijventerreinen. De doelstelling is om voor overheden, eigenaren, stichtingen en/of individuele gebruikers van bedrijventerreinen meerwaarde te creëren. Deze meerwaarde laat zich meten aan het verbeteren van het vestigingsklimaat voor individuele ondernemers en om leegloop en verpaupering op het terrein tegen de gaan.

ParkTrust kent het gebied en zijn gebruikers goed en weet wat de ondernemers willen. Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een pragmatische en resultaat gerichte aanpak. Vanuit de behoefte van onze opdrachtgevers zullen wij ons dienstenpakket per keer aanpassen of uitbreiden. Door een mooie en gezonde groei zijn als ParkTrust op zoek naar een nieuwe Parkmanager die woonachtig is in de regio Rotterdam of de Drechtsteden en voldoet aan het volgende profiel:

Parkmanager
Als Parkmanager ben je verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en beveiliging van het bedrijventerrein en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor ondernemers, bedrijven en overheden.

Je takenpakket bestaat uit:

Het leveren van een bijdrage aan en ontwikkelen van plannen op het gebied van duurzaamheid, biodiversiteit, waterberging, energie besparen en hittestress.

Functie eisen:
ParkTrust is op zoek naar een Parkmanager die:

Parttime invulling van van deze vacature behoort tot de mogelijkheden.


Voldoe je aan bovenstaande eisen en lijkt het je leuk om als Parkmanager aan de slag te gaan bij ParkTrust? Stuur dan een motivatiebrief en CV op naar ons e-mail adres: info@parktrust.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. Christian de Wit via  06-10176452.


Klik hier om de vacature in PDF te downloaden.

Deze vacature is geplaatst op: 29/08/2022

Laatste nieuws

ParkTrust

“Holland van Boven ”
2 mei 2019 | Zoeterwoude
Mooie samenwerking tussen Gemeente Zoeterwoude, Provincie Zuid Holland, de ondernemers op bedrijventerrein Grote Polder en ParkTrust. ...

Bedrijventerreinen

Bedrijventerreinen

Een bedrijventerrein, bedrijvenpark of handelspark is een gebied binnen of buiten de bebouwde kom van en stad of dorp dat in eerste instantie bedoeld is voor de vestiging van commerciële bedrijven.

Parkmanagers

Parkmanagers

De parkmanager draagt zorg voor een goede communicatie op het bedrijventerrein tussen de ondernemers onderling maar ook tussen de ondernemers en de gemeente.

Schoon, heel en veilig.

Parkmanagement is een manier om de kwaliteit van bedrijventerreinen in stand te houden of te verbeteren. Parkmanagement bevordert het in stand blijven van de kwaliteit van de openbare ruimte en daarmee de waardevastheid van het vastgoed. Ook maakt gezamenlijk beheer kostenbesparing mogelijk.